DMS

Speciális berendezések - DMS

  • Home
  • Speciális berendezések

Speciális berendezések

A gőz és kondenzrendszerhez tartozó, azokat kiszolgáló, kiegészítő rendszerelemek.

Speciális berendezések
  EAFT széria.  

CE-jelöléssel ellátott edények szabványos nyomásérték 10 bar (más nyomásértékek kérésre) Széleskörű alkalmazás. Gyorsan megtérülő beruházás. Különleges tartályok kérésre kaphatók. Könnyen szerelhető, telepíthető.

ANYAG: Szénacél
MÉRET: ½”-6”, DN15-DN150
CSATLAKOZÁS: Menetes, BSPT karimás DIN és ANSI kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 14 bar(g)
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 9.070 kg/ó
Adatlap

 
QM széria.

ELŐNYEI:

A Steam QM-1 nem csak megbízhatóbb és biztonságosabb, mint a kézi tesztelés, de a készülék hordozható is, ezért könnyen szállítható a gőzvezeték több pontjára.

 

 

Egyszerűen telepíthető.
Folyamatos mérések időbeli trendadatok.
Beszerelése után sokkal biztonságosabb, mint a a kézi méréssel történő módszerek.
Egyszerre megbízható és pontos.Adatlap


 
Steameye széria

ELŐNYEI:

A SteamEye® egy rádiófrekvenciás (RF) vezeték nélküli jeladót használ, amelyet bármilyen típusú kondenzleválasztó bemenetére szerelnek, hogy érzékelje a gőzáramlás hőmérséklet- és ultrahangos ingadozásait. A központi vevő ezután figyelmezteti a rendszer üzemeltetőit a csapda meghibásodásáról.

Energia megtakarítás.
Üzembiztonság.
Folyamatos mérések.Adatlap


 


AIM széria


ELŐNYEI:

Az Armstrong Intelligent Monitoring 5700 sorozat egy vezeték nélküli felügyeleti technológia, amely hatékonyan felügyeli és értékeli a kondenzleválasztó működését. Az AIM® 5700 sorozat azonosítja a kondenzleválasztó állapotát, hogy meghatározhassa a jelentős problémákat, amelyek veszélyeztethetik a rendszer működését.

Energia megtakarítás.
Üzembiztonság.
Folyamatos mérések.Adatlap


  MSD/SMSD széria

Gőzelosztó szerelvényként (MSD/SMSD) a gyűjtőcsövek az összes elzáró szelepet egy helyen helyezik el. Szabványosításuk és elhelyezésük központosítása leegyszerűsíti a telepítést, miközben költségmegtakarítást eredményez. Bontható szigeteléssel ellátható.

   
ANYAG: Gömbgrafitos öntvény
MÉRET: 1-½”, 2-6 db csatlakozás / oszlop
CSATLAKOZÁS: SW hegtoldatos
MAX. NÉVLEGES NYOMÁS: 32 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 400 °C
Adatlap

  Manométer egység (óra, vízzsákcső, fesszelep)  

A rozsdamentes acél nyomásmérők alkalmazhatók vegyipari, petrolkémiai üzemben, szárazföldi és tengeri alkalmazások és gépek, élelmiszer- és gyógyszeripari területen, amennyiben a közeg tulajdonságai megfelelnek a berendezés anyagminőségének.

 
ANYAG: Rozsdamentes acél, szénacél
MÉRET: ½”
CSATLAKOZÁS: Menetes, BSPT
NYOMÁSI TARTOMÁNYOK: -1 / 5 bar -1 / 9 bar -1 / 15 bar 0 / 25 bar
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 400 °C
Adatlap

  R széria  

AR sorozatú gőz-víz csőköteges fűtőspirálok rövidebbek és könnyebbek, mint a sima csövekkel gyártott alternatív csőköteges fűtőspirálok. Az extrudált alacsony lamellás cső alkalmazásának előnye, hogy javítja a külső felületet és növeli a hőteljesítményt.

   
ANYAG:Rozsdamentes acél, acél
CSATLAKOZÁS: Karimás vagy ASME
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 16 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 250 °C
Adatlap

  AD széria  

Az AD szériás atmoszférikus légtelenítők a kazánok tápvizének melegítésére, valamint az oxigén és a szén-dioxid csökkentésére szolgálnak (a tápvízben 1,6 mg/L alatti oxigénértékek érhetők el). A fennmaradó oxigén oxigénmegkötő vegyszerekkel teljesen eltávolítható. A teljes rendszer alapvetően egy tárolóedényből, egy légtelenítő fejrészből és egy szellőzőnyílásból áll.

 
ANYAG: Rozsdamentes acél, acél
CSATLAKOZÁS: Karimás DIN, ASME, valamint BSP, NPT
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 0,5 bar(g)
MAX HŐMÉRSÉKLET: 120 °C
Adatlap

  S széria  

Az S sorozatú gőzinjektorai kondenzátum-injektorok. A közvetlen gőzbefecskendezésnek köszönhetően alacsony zaj- és rezgésszintet, valamint a medencékben és tartályokban lévő álló, vagy áramló folyadékok gyors felmelegedését biztosítják.

ANYAG: Rozsdamentes acél
CSATLAKOZÁS: ¾” Menetes ISO 7/1 Rp
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 8,5 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 180 °C
Adatlap

  E széria  

Az E sorozatú kifúvófejeket úgy tervezték, hogy megvédjék a személyzetet a sérülésektől és az épületek külsejét a légkörbe kilövellő gőz káros hatásaitól. A fejet egy függőleges kifúvócső végére szerelik, amely hatékonyan visszatartja a gőzből leválasztott nedvességet, amelyet ezután levezetnek.

 
ANYAG: Szénacél, horganyzott, vagy rozsdamentes acélból készült test
CSATLAKOZÁS: 1” - 4”; DN 25 - DN 250 Menetes ISO 7 Rp Karimás EN PN16 vagy ASME 150 osztályú karima
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 0,5 bar(g)
Adatlap

  S széria  

Amintahűtőket kifejezetten a kazánvízből vagy gőzből vett minták elemzésre történő hűtésre tervezték. A mintahűtők megakadályozzák a forró, nyomás alatt lévő folyadékmintákból származó sarjúgőz képződést, ami veszélyes lehet, és hibás vízmintát eredményezhet. Ez a készülék kazánvíz elemzéséhez és más, a készülék anyagéval kompatibilis mintavételi vagy hűtési alkalmazásokhoz használható.

ANYAG: Rozsdamentes acél
CSATLAKOZÁS: Hűtővíz bemenet 1/2", kimenet 3/4" (BSP vagy NPT) Mintavevő cső be- és kimenete: 8 mm O/D
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 20 bar / 110 bar
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 120 ºC / 450 ºC
Adatlap

  V széria  

A V szériáslefúvószelep sorozatot kifejezetten gőzkazánoknál történő alkalmazásra tervezték, a kazán alján természetes módon leülepedő iszapos üledékek eltávolítására. Ezek a szakaszos szelepek kézi vagy automatikus időzített vezérléssel működnek. Ez a szelep pneumatikus működtetővel és/vagy kézi működtetésű karral kapható.

 
ANYAG: Rozsdamentes acél, szénacél
CSATLAKOZÁS: 3/4” - 2” DN 20 - DN 50 Karimás EN PN 40 Karimás ASME 300 osztályú
KVS: 6,3 vagy 16
Adatlap

  CD széria  

A CD kondenzátum-leeresztő szelep indításkor automatikusan elvezeti a gőzrendszerekből a levegőt és a kondenzátumot. Egy nyomórugó tartja nyitva a szelepet, amikor a rendszer nincs nyomás alatt. Amint az üzemi nyomás eléri azt a zárónyomást, amelyre a CD be van állítva, a szelep bezáródik. Ha az üzemi nyomás a beállított zárási nyomás alá csökken, a rugó ereje a CD-t ismét nyitásra készteti.

ANYAG: Szénacél
CSATLAKOZÁS: Belső menetes ISO 7 Rp vagy NPT Karimás EN 1092-1 PN 40 Karimás ASME B16.5 150 vagy 300 osztályú Hegesztőtoldatos (SW) ASME B16.11 (BW) ASME B16.25 igény szerint
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 22 bar
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET:  250 °C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: Akár 780 kg/ó
Adatlap

  V széria  
A VB vákuumtörők olyan egyszerű és megbízható eszközök, amelyek automatikusan csökkentik, vagy megszüntetik a nem kívánt vákuumot, visszaállítva a légköri nyomást. Ez a készülék különösen alkalmas kis és közepes térfogatú gőzfűtésű egységekhez, például hőcserélőkhöz, palástfűtésekhez, kaloriferekhez, üstökhöz, gőzkazánokhoz stb. ANYAG: Rozsdamentes acél
CSATLAKOZÁS: Belső menetes ISO 7 Rp vagy NPT ISO 228 G külső menettel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 11 bar – 400°C 21 bar – 220°C
Adatlap

  D széria  

A D sorozat kompakt zajcsökkentők, amelyeket úgy terveztek, hogy eloszlassák a kondenzleválasztókból, vagy légtelenítőkből származó nagy sebességű kiáramlást, tompítva a zajt, csökkentve az eróziót. A zaj 80%-nál nagyobb mértékű csökkenése várható, annak forrásától 1 méterre mérve.

ANYAG: Rozsdamentes acél
CSATLAKOZÁS: ½”-1”, menetes ISO 7 Rp
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 32 bar
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 250 °C
Adatlap

  M széria  

Az M szériás gőz/víz keverők a meglévő gőz- és hidegvíz-ellátás felhasználásával olcsó és azonnali, alacsony nyomású forróvízforrást biztosítanak. A keverő biztonsági berendezéssel van ellátva, amely biztosítja, hogy az éles gőz még akkor sem tud véletlenül kiáramlani, ha a hidegvíz-ellátás valamilyen okból kifolyólag meghibásodik.

ANYAG: Rozsdamentes acél
CSATLAKOZÁS: ¾ x 3/4”, menetes ISO 7 Rp
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 10 bar
Adatlap