DMS

Szeparátorok, cseppleválasztók - DMS

  • Home
  • Szeparátorok, cseppleválasztók

A cseppleválasztók, centrifugál szeparátorok alkalmasak folyadékok (víz, olaj, cseppfolyós gáz stb.), szilárd szennyeződések (vízkő, reve stb.) kiválasztására gőzből, sűrített levegőből, valamint egyéb gázokból

szeparátorok, csepleválasztók
  DS1/DS2 széria  

Az DS1/DS2 típusjelű centrifugál szeparátorok alkalmasak a nedvesség, valamint az esetleges szilárd szennyeződések kiválasztására gőzből ill. sűrített levegőből.

A gőz és a sűrített levegő áthalad a szeparátoron, mely megforgatja az áramlást, és az így keletkező örvénylő áramból a centrifugális erő hatására kiválnak a folyadék (víz, olaj stb.) cseppek, valamint a szilárd (vízkő, reve stb.) szennyeződések.

A szeparátor alján összegyűlt kondenzátumot egy megfelelően méretezett kondenzvíz- vagy cseppleválasztóval el kell vezetni.

Rendelhető belső menetes vagy karimás csatlakozással.

ANYAG: Gömbgrafitos öntvény
MÉRET: ½”-2”, DN15-DN100
CSATLAKOZÁS: BSPT menetes, DIN karimás kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 34 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 343°C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 10.414 kg/ó
Adatlap

 
1/2/3/6-LDszéria
 

Az Armstrong 1-LD, 2-LD, 3-LD, és 6-LD cseppleválasztói gázokból, sűrített levegős hálózatokból automatikusan távolítják el a folyadékot/kondenzátumot. Az öntöttvas, úszógolyós cseppleválasztók ugyanazon házból, fedélből, emelőkarból, szelepekből és szelepűlékekből vannak összeállítva, mint a fordított serleges kondenzleválasztók, melyek évtizedek óta bizonyítják megbízhatóságukat.

Az elliptikus úszók és azok magas emelkedése nagyméretű szelepek nyitását/zárását teszik lehetővé, így a légtelenítő mérete és súlya arányos a víztelenítési teljesítményével.

 

ANYAG: Öntöttvas


MÉRET: ½”-3/4”-1”-1-1/2”-2”, DN15-DN50


CSATLAKOZÁS: NPT, BSPT menetes, DIN, ANSI karimás kivitel


MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 17 bar(g)


MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 232 °C


MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 22.300  kg/óAdatlap


 
11/22/13-LD széria
 

Az Armstrong 11-LD, 22-LD, 13-LD cseppleválasztói gázokból, sűrített levegős hálózatokból automatikusan távolítják el a folyadékot/kondenzátumot. Az öntöttvas, úszógolyós cseppleválasztók ugyanazon házból, fedélből, emelőkarból, szelepekből és szelepűlékekből vannak összeállítva, mint a fordított serleges kondenzleválasztók, melyek évtizedek óta bizonyítják megbízhatóságukat.

Az elliptikus úszók és a azok magas emelkedése nagyméretű szelepek nyitását/zárását teszik lehetővé, így a légtelenítő mérete és súlya arányos a víztelenítési teljesítményével.

ANYAG: Rozsdamentes


MÉRET: ½”-3/4”-1, DN15-DN25


CSATLAKOZÁS: NPT, BSPT menetes, SW hegtoldatos, DIN, ANSI karimás kivitel


MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 34 bar(g)


MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 260 °C


MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 4.300 kg/óAdatlap


 
180/181-LD széria
 

Az Armstrong 180-LD és 181-LD cseppleválasztói gázokból, sűrített levegős hálózatokból automatikusan távolítják el a folyadékot/kondenzátumot.

A rozsdamentes, úszógolyós cseppleválasztók ugyanazon házból, fedélből, emelőkarból, szelepekből és szelepűlékekből vannak összeállítva, mint a fordított serleges kondenzleválasztók, melyek évtizedek óta bizonyítják megbízhatóságukat.

A 180-as típus olyan helyekre lett tervezve, ahol a cseppleválasztónak a padlóhoz/földhöz közeli beépítése nem teszi lehetővé a más típusok alkalmazását.

Egy visszavezetett szellőztető csatlakozás szükséges.

ANYAG: Rozsdamentes


MÉRET: ½”-3/4”


CSATLAKOZÁS: NPT, BSPT menetes


MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 34 bar(g)


MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 260 °C


MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 500 kg/óAdatlap


 
1-LDCszéria
 

Az 1-LDC készülék egy egyszerű golyós úszómechanizmusból áll, amelynek működtetéséhez nincs szükség elektromos áramra.

A készülék csak akkor ürít, ha folyadék van jelen a rendszerben. Nincs levegőveszteség, mint az időzített készülékeknél, amelyek akkor is kinyitnak, amikor nincs folyadék jelen.

ANYAG: Műanyag


MÉRET: ½”


CSATLAKOZÁS: NPT menetes


MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 10 bar(g)


MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 65 °C


MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 690 kg/óAdatlap