DMS

Kondenzpumpák - DMS

Kondenzpumpák

Az Armstrong teljeskörűen megtervezett kondenzátumszivattyú-rendszer megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy megtakarítsa az értékes hőenergiát, kezelt vizet, kihasználja az energiagazdálkodás e legalapvetőbb gyakorlatának előnyeit.

Kondenzpumpák
  EPT104-es széria  

A szabadalmaztatott Armstrong EPT-104 mini kondenzpumpa az egyik leghatékonyabb, legkisebb nem elektromos működtetésű megoldás, amely képes a kondenzátumot vagy egyéb folyadékokat alacsonyabb pontokból magasabb pontba, alacsonyabb nyomásfokozatról magasabb nyomásfokozatra juttatni. A mechanikus pumpa a kondenzátumot 99°C-nál magasabb hőmérsékleten is továbbítani tudja, ellenben a hagyományos elektromos centrifugálszivattyúkkal, ahol a kavitáció komoly problémát, akár a berendezés tönkremenetelét is okozhatja. Az EPT-104 Mini pumpa kompakt méretének köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen gőzrendszerbe.

ANYAG: Öntöttvas
MÉRET: DN25
CSATLAKOZÁS: DIN és ANSI karimás kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 7 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 99 °C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 816 kg/ó
Adatlap

  EPT200-as széria  

Az Armstrong EPT-200-as sorozatú kondenzpumpa egy alacsony karbantartási költségű, nem elektromos működtetésű megoldás, amely képes a kondenzátumot, vagy egyéb folyadékokat alacsonyabb pontokból magasabb pontba, alacsonyabb nyomásfokozatról (vagy vákuumos terekből) magasabb nyomásfokozatra juttatni. A mechanikus pumpa a kondenzátumot 99°C-nál magasabb hőmérsékleten is továbbítani tudja, ellenben a hagyományos elektromos centrifugálszivattyúkkal, ahol a kavitáció komoly problémát, akár a berendezés tönkremenetelét is okozhatja. Az EPT-204/206 pumpa kompakt méretének köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen gőzrendszerbe.

ANYAG: Öntöttvas
MÉRET: DN25, DN40
CSATLAKOZÁS: DIN és ANSI karimás kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 8,5  bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 99°C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 2620 kg/ó
Adatlap

  EPT400-as széria  

Az Armstrong EPT-400-as sorozatú kondenzpumpa egy alacsony karbantartási költségű, nem elektromos működtetésű megoldás, amely képes a kondenzátumot, vagy egyéb folyadékokat alacsonyabb pontokból magasabb pontba, alacsonyabb nyomásfokozatról (vagy vákuumos terekből) magasabb nyomásfokozatra juttatni. A mechanikus pumpa a kondenzátumot 99°C-nál magasabb hőmérsékleten is továbbítani tudja, ellenben a hagyományos elektromos centrifugálszivattyúkkal, ahol a kavitáció komoly problémát, akár a berendezés tönkremenetelét is okozhatja.

 
ANYAG: Öntöttvas
MÉRET: DN25, DN40, DN50, DN80/50
CSATLAKOZÁS: DIN és ANSI karimás kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 8,5 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 99 °C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 7310 kg/ó
Adatlap

  SEPT200/300/400-as széria  

Az intézményi kisnyomású gőzfűtéstől az ipari alkalmazásokig, az Armstrong által tervezett, gyártott kondenzpumpa egységek a leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb megoldást nyújtják a az ügyfelek kondenzátum-visszanyerési feladataira. Az Armstrong kondenzpumpa csomagok a következő előnyöket nyújtják:

- Kompakt kialakítás - A helyszíni munka minimalizálása - Kevesebb telepítési hiba és biztonsági kockázat - A projekt teljes átfutási idejének lerövidítése - Egyedi csomagok -ASME, módosított kialakítás stb.

 

ANYAG: Öntöttvas
MÉRET: DN25, DN40, DN50, DN80/50, egyedi méretek
CSATLAKOZÁS: DIN és ANSI karimás kivitel
MAX. ÜZEMI NYOMÁS: 8,5 bar(g)
MAX. ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET:  99 °C
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 11521  kg/ó
Adatlap