DMS

Légnedvesítők - DMS

  • Home
  • Légnedvesítők

Légnedvesítők

Az elektromos, „élesgőzös”, adiabatikus, valamint ultrahangos légnedvesítőink ellátnak minden olyan alkalmazási feladatot, ahol a megfelelő páratartalom biztosítása kiemelt feladat, csak be kell építeni azokat.

Légnedvesítők
 


ELMC széria


TULAJDONSÁGAI:

Ez a könnyen kezelhető készülék alkalmas szellőzőrendszerek párásítására, vagy a szobában. Rozsdamentes acél elektródák vízbe merülnek és feszültség alá kerülnek. Az elektromos áram az elektródák között a benne lévő ásványi anyagoknak köszönhetően a vízen keresztül jön létre, forráspontig hevítve azt. Mivel az elektromos fogyasztás arányos az elektródák merített felületével, a termelt gőz áramlása a tartályban lévő vízszint szabályozásával érhető el.

Teljesítmény: 5-99 kg/ó
Alacsonyabb bekerülési költség.
Nem igényel gőzkazánt és gőzhálózatot.
Magas üzemeltetési és karbantartási költségek.
Gyors reakció idő.
Pontosság: +/-5%
Szabályzás: 20-100%Adatlap


 
RTH széria

TULAJDONSÁGAI:

Az RTH-HC a gyors, és gazdaságos karbantartás érdekében billenő tartállyal rendelkezik. Úszó vízszintérzékelővel van felszerelve. Ideálisan alkalmas ipari, vagy technológiai alkalmazásokhoz, amelyek nagy, pontos és folyamatos gőztermelést igényelnek. A megnövelt gőztermeléshez dupla tartályos változat is rendelkezésre áll.

Teljesítmény: 5-104 kg/ó
Magasabb bekerülési költség
Nem igényel gőzkazánt és gőzhálózatot
Alacsonyabb karbantartási költségek
Hosszabb reakció idő
Pontosság: +/-2%
Szabályzás: 0-100%Adatlap


 
9000-es széria

TULAJDONSÁGAI:

A 9000-es sorozatú közvetlen gőzbefecskendezéses párásító pontosan szabályozott, problémamentes gőzpárásítást biztosít. Ezek a készülékek gőzt osztanak szét, és pontos vezérlést biztosítanak a kívánt relatív páratartalom pontos fenntartásához. A különböző kapacitásigényeknek megfelelő választékban kapható 9000-es sorozatú egységek egyenletes gőzeloszlást és gyors, teljes felszívódást biztosítanak. Csendes működést biztosítanak, és minimális karbantartást igényelnek.

 

Teljesítmény: 0-1800 kg/ó
Méret: ½”-2” menetes
Egyszerű üzembe helyezés.
Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek.
Esetenként magasabb beruházási költségek.
Bonyolultabb kivitelezési munkát igényel.Adatlap


 


EvaPack™széria. 


TULAJDONSÁGAI:

Az EvaPack™ a levegő érzékelhető hőjét használja fel a párologtatáshoz, anélkül, hogy hőveszteséget vagy hőenergia hozzáadását okozná. A levegő így lehűl és párásodik. Kompakt kialakításának köszönhetően az EvaPack™ párásítók különösen könnyen telepíthetők és karbantarthatók.

 

Az EvaPack™ párásító/hűtő a vizet adiabatikus eljárással gőzzé alakítja. A száraz levegőt nem szerves szálakból készült hullámos lapokból álló nedves közegen vezetik át.Adatlap


 
ELMC SB széria

TULAJDONSÁGAI:

Az ElectroVap® gőzfürdő ELMC-SB egy elektromos meghajtású gőzfejlesztő, amelyet úgy terveztek, hogy szabályozza a hőmérsékletet, miközben egyenletes forró, párás gőzáramot juttat a helyiségbe. Könnyen használható, és különböző tartozékokkal, például fertőtlenítőszerrel, illatosítóval, érintőképernyős távirányítóval és SteamBath okostelefonos alkalmazással is felszerelhető.

 

Teljesítmény: 5-90 kg/ó
Tisztítható henger. Sima rozsdamentes acél elektróda.
Temporizált fürdővel ellátott változat is kapható. CE, UL-CSA és EAC tanúsítvánnyal.
Időzítő karbantartási előrejelzéshez. Könnyű hozzáférés minden alkatrészhez. A menü 8 nyelven érhető el. Létezik 230V egyfázisú és 230V/ 400V háromfázisú változatban is.Adatlap


 


BUS / BV széria.


TULAJDONSÁGAI:

Az ultrahangos BUS fúvóka nyomás alatt lévő levegőt és vizet használ, amely a fúvókából kilépve egy rezonátorhoz ütközik, amely tökéletessé teszi a víz porlasztását. A víz így nagyon finom (1µm-1,5μm) köddé válik, amelyet a levegő gyorsan felszív. Ezt a fúvókát légáramlatokban (légkezelő egységek, légcsatornák, hűtőkamrák stb...) használják.

 

Teljesítmény: 0-6l/ó
Rozsdamentes acélból készült, keverőkamra nélkül.
Karbantartása kedvező.Adatlap